Top sælger skin sticker til iPhone x Skind MÆRKAT

rating

SKU: w1127

Detail Rækkefølge: For denne sticker til dig selv eller nogen du vide. Dropship Service: For dette klistermærke til dine kunder. Kunne vi tilbyder dropship service professionelt. Sende det til din kunde, uden vores butik logo og faktura.

Gratis Drop Shipping for Decals skin sticker til Apple iPhone 7 Plus 5,5 tommer skin sticker decals Produkt instrution 1. Nem Installation. 2. Højeste Kvalitet Vinyl, aftagelig lim bakkes. 3. Nemt fjernes uden at efterlade en klæbrig rest. 4. Vil ikke Ridse, Fade eller Skræl. Beskytter mod Snavs og Vand. 5. Precision-Cut, Adgang til Kontakter, Knapper, Fadere og Knapper. Feedback Politik Venligst forlade din 5-stjernede positiv feedback, når din vare modtager og vi vil gøre det samme. Vi vil have dig til at forstå, at vi værdi kundeservice voldsomt. Bedes du give os mulighed for at løse problemet, inden du forlader os med en negativ feedback. Vi er sikre på at du bliver tilfreds med det, og vi ønsker ikke at få en dårlig feedback. Spørgsmål Eventuelle spørgsmål, kan du kontakte os ved at trademanager-besked eller e-mail. Kontakt os, hvis din konto blev brudt eller ud af ankomme tid.Vi vil løse dit problem. Fragt Vi leverer den vare inden for 3-5 dagen efter fuld betaling er modtaget. Søndag og på helligdage er ikke inkluderet i prisen. At USA og Rusland,anvender vi e-Pakke til at levere.Det tager normalt 10~21 arbejdsdage. (Ferie er ikke inkluderet) For global shipping,vi anvender Kina Post Air Mail at levere. Det tager normalt 20-45 arbejdsdage.(Ferie er ikke inkluderet i prisen), Men varer, der sendes til nogle lande kan være fast i told for en lang periode. Derfor, for nogle lande, fx Italien, Frankrig, Spanien, Tyskland, Argentina og Brasilien, skal du tillade element forventet tid til at blive udvidet.Espectially Brasilien,det tager mere end 60 dage til at ankomme. Hvis du har brug for hurtig måde,bedes du kontakte os, efter du afgiver bestilling og før du betaler,vil vi give dig en hurtig måde for fragt og forsendelses omkostninger. For at fremskynde postal tiden, vi normalt ikke bekræfte den postadresse. Vi vil sende elementet til din registrerede adresse. Du er ansvarlig for alle yderligere re-fragt og andre omkostninger, der er forbundet med at give en forkert leveringsadresse.

 • Bruger: beskyttende skin til Apple iPhone x
 • Model-Nummer: for Apple iPhone x
 • Med USB: No
 • Oprindelsessted: Guangdong,Kina ( Hovedlandet )
 • Stil: Dekorative Sticker til Apple iPhone x
 • er tilpasset: Ja
 • Materiale: PVC-Mærkat
 • Med Bluetooth: No
 • Kompatibel Mærke/Model: Ingen
 • Pakke Størrelse: 20cm x 24cm x 1cm (7.87in x 9.45in x 0.39in)
 • Pakke Vægt: 0.025kg (0.06lb.)
 • Enhed Type: stykke

Tags: klistermærker til, klistermærke til iphone, stickers klistermærker, Billige klistermærker til, Høj Kvalitet klistermærke til iphone, Kina klistermærker klistermærker Leverandører.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
200pcs opladning port til Lenovo A850 A830 S820 A780 A670T A590 A800 S820 Påmindelse: 1.oplysninger om produktet kommer fra internettet,men vores billeder er reelle,og vi sender din ordre samme som vores billede,så kan du sammenligne vores billeder med dit ønskede produkt,for at undgå trubble,Som
kr199.20 kr159.33
Forbindelse
Fremragende Kvalitet 2-Knap Fjernbetjening Kort Med PCF7947 Chip 433MHZ For Renault Laguna Kort Grå Blade (1piece) Gratis fragt Fremragende Kvalitet Til Laugna Kort,Med Fik Tilfælde,Bedste kvalitet I Kina nu,velkommen placere ordre,Stor mængde har stor discout! 1. Vi Accepterer Alipay,West Union,TT.
kr157.39 kr147.97
Forbindelse
GNART betyder miljøvenlig art. Enkel og klassisk design, kombineret med træ grøn materiale, det er en miljøvenlig kunst bæres på håndleddet. I dag, for at ændre smagen og vende tilbage til tradition, vores quartz ur er lavet af ren naturlig træ, vejer kun 55 kg. Hele cirkulære hårdttræ ringe boliger er numerisk
kr212.63 kr78.69