Anmeldelser

Vini1534
2018-01-29
5/5
it very happy this article
Milovanova 86
2018-02-26
5/5
cool wig!!! very fast parcel has come) was more protection and пупырчатый was packed in cardboard деформировался wig no to, separate plus for this seller!
Nikitavolkov92
2018-01-20
5/5
The colour and the material and the shape are very good.
Mihailzhivilo
2018-04-09
5/5
The wig is fantastic, better than I hoped for. Would definitely recommend.
Relax Work
2018-03-15
5/5
Great quality as it shows in the pictures

Stærk Skønhed Kvinder Bob Parykker Syntetiske Korte Lige Cosply Paryk Til Kvinder 10 inches

rating

SKU: w1196

Stærk Skønhed Kvinder Bob Parykker Syntetiske Korte Lige Cosply Paryk Til Kvinder 10 inches

Funktioner

1.Nem at rengøre og opbevare

2.Farven passer til din teint farve og så mere smuk og charmerende.

3.Fashionable og stilfulde lange hår paryk ser naturligt. real. smukke og feminine

4.Materialet er varme resistent fiber. som du kan krøllet .glatte.og blowdry.Men vi foreslår, at graden er ikke mere end 150 grader for at beskytte parykker godt.

5.Størrelsen er justerbar og ingen knappenåle eller tape skulle være påkrævet. Det skal være egnet for de fleste mennesker. Alt du behøver at gøre, er at justere kroge, inde i hætten til den rigtige størrelse til at passe til dit hoved.

Beskrivelse

1.Tilstand: Brand new fiber hår parykker

2.Materiale: syntetisk fiber

3.Hætte størrelse (tommer): gennemsnit

4:vægt:ca 180g

Pakken indeholder:

1 x paryk til kvinder

Hætten Inde Detaljer:

De fleste fælles Landbrugspolitik maskine.og næsten samme som billederne .men måske er det kun en lille forskel.

Velkommen til min butik

Porto: Vi sender varer med EMS eller EQUICK,EMS og EQUICK er meget hurtig og meget sikker måde og du modtager dine varer i 5 eller 8 arbejdsdag, efter vi sende dem,kan vi give dig tracking nummer for at kontrollere e-mail-status .Selvfølgelig, hvis du køber mere,vil prisen være lavere.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller skat i din lokale land.

Bemærkning:

Vi sætter stor pris på alle vores kunder på www.byensdaek.dk, og vi vil ALTID sørge for, at du er tilfreds med din transaktion. Jeg roser mig selv i det faktum, at vi tilbyder vores kunder et meget godt produkt og den bedste service der er langt over de fleste andre forhandlere på internettet.Vi vil sørge for, at din oplevelse med os, er et meget behageligt!

Efter tjeneste:

Når køber modtager varen,Hvis problemer med kvaliteten inden for 30 dage,påtager Vi os ansvaret for udskiftning Af vores virksomhed og købere bære shipping fragt hinanden.Retur varer skal være i Garanti og uden nogen form for fysiske skader eller beskadiget med nogen tegn på misbrug eller menneskeskabte skader skader

Om Farver

Farven på de faktiske elementer, kan variere lidt fra ovenstående billeder på grund af forskellige computer-skærmen. tak for din forståelse.

Ved at købe denne vare, du køber, er enig i, at ALLE de vilkår og betingelser. Hvis du har en bekymring for, så kontakt os og vi vil forsøge at løse det for dig hurtigt.

Om Feedback:

Vi glæder os mulighed for at udveksle Feedback med du som en af vores mange købere. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb eller anden grund, skal du kontakte os inden de forlader neutral eller negativ feedback. Vi ønsker, at du skal være tilfreds med dit køb og flittigt arbejde sammen med dig.

 • Tekstur: Lige
 • Kan Blive Permanentet: Ja
 • Strakt Længde: 10inches
 • Tæthed: 150%
 • Mærke: StrongBeauty
 • Model-Nummer: 1158 #24M8+613
 • Parykker Længde: Kort
 • Materiale Kvalitet: Høj Temperatur Fiber
 • Hætte Størrelse: Gennemsnitlige Størrelse
 • Emner pr Pakke: 1 Stykke Og Kun
 • Pakke Vægt: 0.28kg (0.62lb.)
 • Pakke Størrelse: 22cm x 21cm x 5cm (8.66in x 8.27in x 1.97in)
 • Enhed Type: stykke

Tags: parykker til kvinder, syntetisk paryk, paryk paryk, Billige parykker til kvinder, Høj Kvalitet syntetisk paryk, Kina paryk paryk Leverandører.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
1. Hvorfor er mit hår blevet viklet ind? Håret ville i hårdknude på grund af tørhed, olie og snavs opbygning,saltvand og ikke kæmning(bred tand kam) ud af dit hår dagligt. Sørg for at vaske og tilstand dit hår mindst en gang om ugen, og hvis det er muligt, to gange om ugen ville være bedre. Du kan bruge fugtgivende
kr114.73 kr88.36
Forbindelse
Kvinders paryk Blonde/Auburn Mellemstore Krøllet Hår, Naturlige Fuld Syntetisk Parykker 1. Føles meget gerne menneskelige hår og hovedbund, sand-til-livet i alle detaljer 2.behageligt for daglige slid, der Ikke skader dit eget hår 3.Det indvendige design er justerbar, så du er i stand til
kr158.97 kr122.39
Forbindelse
Produkter Detaljer Hair Konto Syntetisk paryk Materiale Kanekalon syntetisk Hår Farve Black Vægt 160gram/pc Engros Kontakt os venligst, hvis du ønsker at engros, og vi vil give dig den bedste pris. Længde 6 tommer Funktion Varme-resistent,
kr115.76 kr71.77