Anmeldelser

Volkova Nat2
2017-11-13
5/5
EVERYTHING ok

Træbearbejdning fast briket,klemmer for træbearbejdning,Universal Fastspænding Blokke,2STK/masse

rating

SKU: w1221

Navn: Universal Fastspænding Blokke

Materiale: Aluminium 6061.

farve: rød

Vægt : 70g / stk

Pakning:2pcs/parti(Ikke inkluderet F klemme på billedet)

Anvendelse:Det hjælper jernalderens klemme i en række situationer, herunder bispehue, falsen, splejsninger, bred vinkel, og spids vinkel.

Useing metode, der er vist:

Betaling Vi accepterer den Spærrede. Kontakt os venligst for yderligere oplysninger om, hvordan til at betale eller forespørgsler om betaling.

Forsendelse Vi er ikke ansvarlig for, ikke kan leveres adresse. Vi forbeholder os retten til at opkræve forsendelsesomkostninger igen for returnerede varer på grund af forkert adresse. Varen vil blive sendt af sted inden for 24-48 timer efter klare betaling (undtagen weekend og ferie). Tidspunkt for ankomst:

1. Air Mail: 15-30 dage

2. EMS: 5-10 dage Lejlighedsvis, kan det forsinke på grund af din lokale Kunden clearance. Hvis ikke komme konto efter 30 dage, bedes du kontakte os for at løse det. Vi tilbyder ikke kombinere forsendelse. Vi er ikke ansvarlige for told eller afgifter i dit land.

Afkast 1 År Garanti, Bid i tillid! Alle varer er 100% Brand Nye. Alle de elementer, der har været testet inden afsendelse. Vi kan ombytte varen inden for 30 dage efter, at du har modtaget det, hvis det er defekt. Varen retur skal have alle originale emballage og tilbehør, der er med Godkendelsen Kode. Køber er ansvarlig for den vende tilbage forsendelsesomkostninger. Vi vil være ansvarlig for porto af udskiftninger. Tilbagebetaling vil blive gjort ved modtagelse af den returnerede vare. Det kan tage op til 3 hverdage at behandle din retur, efter vi har modtaget din vare.

Andre EMNER vil blive pakket Uden æsken. Vi stræber efter at tjene 100% perfekt "Fem-Stjernede" scores fra dig. Star-scores er meget vigtigt for os. Hvis der er noget om din transaktion, der ikke lever op til dine forventninger. LAD OS VENLIGST VIDE, OG GIVE OS MULIGHED for AT GØRE TINGENE RIGTIGT, før du forlader feedback.

 • Model-Nummer: CT-002
 • Standard eller ikke-Standard: Nonstandard
 • Materiale: aluminium 6061
 • DIY-Forsyninger: Træbearbejdning
 • Struktur: F Klemme
 • Brug: Træbearbejdning fast briket
 • Pakke Vægt: 0.3kg (0.66lb.)
 • Pakke Størrelse: 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)
 • Enhed Type: masse (2 stk/masse)

Tags: klemmer motorcykel, klemme flange, klemme tester, Billige klemmer motorcykel, Høj Kvalitet klemme flange, Kina klemme tester Leverandører.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
vand overførsel printing film vand / Hydrographies Overførsel Udskrivning Gælder for en bred vifte af materialer, herunder plast, metal, keramik, træ, sten, harpiks, der også kan indse, overførsel på ujævne overflader, dens gem mønster opkræve gebyr sammenligne med andre udskrivning teknologi
kr182.30 kr145.84
Forbindelse
Hele håndfladen luft kan gøre sko mere stabilt og giver en god dæmpning. Sandwich mesh øvre er åndbar. Den friske luft kan cirkulere i skoene. High-density skum mellemsål kan reducere vægten af sko og øge rebound. 1.Hvordan til At Placere For at Vælge produkt----Tilføj til indkøbskurv----bestil----kursregulering(hvis
kr522.60 kr329.24