Anmeldelser

Dimka Ky
2018-04-09
5/5
Super

Glitter Falske Midlertidige tattoo Klistermærker Vand Overførsel Vandtæt Kinesiske Zodiacs Pink Hund Blomst Arm Kvinder Mænd sød Body Art

rating

SKU: w165

Produkter vist

Produkter specifikationer

De originale billeder↓ Produkter, der viser sig på huden ↓

Hvordan til at Anvende en Midlertidig Tatovering

Start med en ren, tør hud . Midlertidige tatoveringer er lavet med blæk, hvilket betyder, at de er frastødt af hudens naturlige olier. Forsigtigt rengøre det område, du ønsker at dekorere med sæbe og vand, og dup det tørt med køkkenrulle.Hvis du er meget svedig, sprit kan hjælpe med at skære fedt. Hæld lidt på en vatrondel, og derefter tørre det af på det område. Du behøver ikke gøre dette hver dag, men-du kan udtørre din hud.

Pick ud af din tatovering. Nogle midlertidige tatoveringer kommer, der er individuelt emballeret, der er let. Dog, hvis den midlertidige tatoveringer, du ønsker at bære kom på et ark med flere andre, vil du nødt til at adskille det. Skåret omkring det med en skarp saks, og pas på ikke at klippe design selv, indtil du har adskilt det fra den "flash ark."

Peel off den klare opbakning. På dette tidspunkt, din tatovering er beskyttet af et tyndt lag af klar plast. Omhyggeligt at vælge dette fra. Du bør være i stand til at se den farvestrålende, mirror-image-version af den tatovering du planlægger at anvende til din hud.Fra nu af, siden med blæk, der var beskyttet af klar plast, vil blive kaldt på forsiden.

Placer billedet med forsiden nedad på din hud. Bekræft, at du ønsker at anvende tatoveringer til det sted, du skal bare renses, så læg den side mod din hud. Må ikke sno det rundt. Bare hold den fast på plads, mens du flytter videre til næste trin.

Tryk på en fugtig klud eller svamp i løbet af de tatoveringer papir. Tag et stykke stof eller en svamp, der er hverken bone tør eller våd, og skub det fast mod bagsiden af din tatovering. Hold det på plads, og lad det ikke glide rundt, selv hvis det vil.

Hold den nede i mindst 60 sekunder. For at få den mest komplette billede, du har brug for en smule tålmodighed. Ikke engang tænke på at fjerne klud eller papir opbakning fra din arm, indtil et minut er gået. Mens du sidder med, forsøger at bevæge sig så lidt som muligt.

Skræl forsigtigt ud af papiret. Start med at løfte en enkelt hjørne af baglandet i orden at kigge på den tatoveringer. Hvis billedet ser underligt, eller er det ikke stikning til din hud, sætte en klud eller svamp tilbage og vent 30 sekunder. Hvis det ikke ser godt ud, fortsæt derefter langsomt at skrælle papir.

Vent til tatoveringer til at tørre. Holde patienten i omkring ti minutter. Modstå trangen til at stikke dit midlertidige tatoveringer. Det er bedst at sidde rimeligt stille og ikke flex for meget, for at undgå at folde eller udtværing af tatoveringer, så godt.

Dab på en smule vand-baseret lotion. For at gøre din tatovering endnu længere, fugter din hud, ved forsigtigt at duppe lidt af tynd creme eller lotion på toppen. Undgå tykke, olie-baseret fugtighedscreme, som vaseline, som kan smøre tatoveringen. Hvis du ønsker, kan du støv baby pulver over toppen af tatoveringer så godt, til at gøre det ser mere mat (og dermed mere realistisk.)

Note 1 Alle told skat er købers ansvar,sælger ikke bærer takst.Hvis du er i tvivl om told,kan du søge rådgivning fra din lokale toldsted. 2 Vores pris er ikke inklusiv eventuelle skatter eller fjerntliggende områder mod tillægsgebyr.Pls lad os din e-mail-adresse ved bestilling i tilfælde af eventuelle uklare.

Q&A

Hvor lang tid tager det om?

Det varierer, afhængig af hvor det er placeret, hvor ofte, du brusebad, og hvis den gnider mod tøj. Under de bedste omstændigheder, en midlertidig tatovering kan vare omkring en uge.

Hvordan kan jeg få tatoveringer til at holde længere, selv efter vask?

Prøv at anvende en vandtæt, flydende plaster over det. Dette vil beskytte tatoveringer fra at komme ud, mens du bader. Undgå at skrubbe for hårdt, dog.

Hvordan tager jeg fra en midlertidig tatovering?

Der er flere metoder. Den ene er at vaske det med varmt sæbevand. En anden er at anvende baby olie på et stykke vat eller køkkenrulle, så forsigtigt at gnide tatoveringer, indtil det kommer ud.

Kan midlertidige tatoveringer skade mit ansigt?

Nej, generelt midlertidige tatoveringer er sikkert at placere hvor som helst på kroppen, forudsat at du ikke har nogen allergier til materialer.

Min midlertidige tatoveringer føles klistret. Hvordan kan jeg ændre dette?

Har du tørre din hud? Hvis ikke, der kan være årsagen til, at din tatovering føles på den måde. Næste gang, skal du sørge for at tørre huden, før du anvender din tatovering.

Hvilket sted, der kan bruges?

Brugeren om :Skind,keramik,metal,Glas...ect.

RISIKO FOR KVÆLNING-SMÅ DELE.

Ikke til børn under 3 år.

 • Mærke: live-sang
 • Model-Nummer: HB623
 • Type: Midlertidige Tatoveringer
 • Størrelse: 14.8*21CM
 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Størrelse: 18cm x 23cm x 1cm (7.09in x 9.06in x 0.39in)
 • Pakke Vægt: 0.027kg (0.06lb.)

Tags: dog folkekunst, dog støv, dog lærred kunst, Billige hund folkekunst, Høj Kvalitet hund støv, Kina dog lærred kunst Leverandører.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
Vi Leverer Den Bedste Kvalitet!! Sort Henna Fjer Midlertidige Tatoveringer Kvinder Makeup Tips Falsk Flash-Tatoveringer Mærkat HAQ-144 Sexet Pige Henna Blonder Tatoo Mehndi Størrelse: 10.5*6cm Indtal besked for at fortælle os dit valg af style: Sort digital model For eksempel: AQ-160,
kr2.37
Forbindelse
dianxiaobao_1 dianxiaobao_2 Funktioner: 1.Kan jeg bruge huden, metal, keramik, glas overflade. 2.Trykt designede mønstre, farve lyse og ser ud som ægte tatoveringer. 3.Meget godt valg som midlertidig tatovering, krops make-up, og også det kan dække ar på kroppen. 4.Nem bære på og lad på rengøre. Specifikationer:
kr6.02 kr4.74