63 38 25 isoleret grønne ferritkerne perle 63*38*25 magnetisk ring magnetisk spole inductanceanti-interferens filter A.

rating

SKU: w353

Attention please: denne form for magnetisk ring er ikke en magnet, det er ikke magnetiske. jern kan ikke være adsorption.

Produkt Navn:Ferrite bead

Udvendig diameter (OD): 63mmAn indvendige diameter (ID):38mmHigh (HT):25mm

Du Ved

Et:du Bedes beskrive, i henhold til den side størrelse til at købe, alt efter størrelsen på magneten salg, enhed mm (millimeter), magnetisk positive og negative afvigelser, køb ikke forestillet mig!

To:Billeder er 100% i form af optagelse, på grund af ydre lys og kamera brændvidde faktor, fysiske og billede kan være anderledes, eller udseendet af farve som produkt partier synes en smule anderledes, er et normalt fænomen påvirker ikke brugen billedet kun til reference , venligst sejre i art.

Tre:Ring er skrøbeligt, skal du sørge for at kontrollere, når de om kurer magnetiske overflade intakt, og derefter logge ind, hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os.

Fire:Ærlighed er sælgeren af den traditionelle forståelse af de dyder af en køber. Eventuelle problemer kan forhandles med eventuelle problemer kan løses. De købte produkter, der har nogen problemer, første gang til at kontakte os, vil vi hjælpe dig med at løse den første tid.

Også kendt magnetiske ferrite bead er almindeligt brugt i anti-jamming elektroniske kredsløb komponenter, højfrekvent støj har en god hæmning, generelle brug af ferrit materialer (Mn-Zn) Er lavet.

Ring på forskellige frekvenser har forskellige impedans egenskaber, som regel i den lave frekvens impedans er meget lille, når signalet hyppigheden stiger impedans magnetiske præstation dramatisk.

Vi ved alle, at jo højere frekvens, jo mere sandsynligt er at udstråle ud (til at købe høj kvalitet computer chassis er for at mindske elektromagnetisk lækage), og generelt signal linjer er ingen skjold, så er disse signal linjer blev veryGood antenne til at modtage alle former for rod omgivende miljø af høj-frekvens-signaler, og disse signaler har været tale om, at det signal transmission, selv at ændre på den oprindelige nyttigt signal transmission. Så ring til handling, således at den normale nyttigt signal med gode, men meget god undertrykkelse af høj-frekvens interferens signaler, og lave omkostninger.

Så alle i monitor-signalet linje,USBCable, og endda high-end tastaturet, musen synspunkt af den type plast, klump-en ring er ikke overraskende.

Ring viser vælge

Den hele samling af kabel via en ferrite bead udgør en common mode choke, hvis det er nødvendigt, kan også være i ringen på toppen af kablet rundt et par omgange. Jo flere omdrejninger, jo lavere frekvens interferens undertrykkelse, jo bedre, jo højere frekvens støj, mens svag hæmning. I det aktuelle projekt i henhold til de særlige karakteristika ved interferens aktuelle frekvens, der magnetisk ring for at justere antallet af sving. Normalt, når wide-band til forstyrrende signaler, kan du indstille både på kabel-ring, hver magnetisk surround forskellige sving, så kan du samtidig undertrykke høj frekvens interferens og lavfrekvente forstyrrelser. Virkningsmekanisme fra det synspunkt af common mode spole spole, større impedans, den mere indlysende effekten af forstyrrelser undertrykkelse. Common mode spole spole impedans fra induktans common mode Lcm = jwLcm, ikke svært at se fra den formel, den larm og støj af en bestemt frekvens, magnetisk induktion større, jo bedre. Men virkeligheden er ikke tilfældet, fordi den faktiske ring også parasitisk kapacitans, og dens eksistens er parallelt med spole. Når man står med højfrekvent støj, kondensator kapacitans er lille, magnetisk induktion af kortslutning, så den common mode choke ubrugelig. 700G

 • Form: a
 • Med Huller: Ja
 • Anvendelse: Industrielle Magnet
 • Type: a
 • Model-Nummer: a
 • Komposit: a
 • Pakke Vægt: 0.7kg (1.54lb.)
 • Pakke Størrelse: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
 • Enhed Type: masse (2 stk/masse)

Tags: grøn ferrit, ferritkerne, ferrit ring kerne, Billige grønne ferrit, Høj Kvalitet ferritkerne, Kina ferrit ring centrale Leverandører.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
Specifikationer(1 =25,4 mm; 1lbs=0.453 kg) Disse er meget tinny magneter med høj præcision værktøjsholder-tec. Micro magneter kan blive udbredt inden for elektronik, sensorer. Du kan være i stand til at finde dem i avancerede ure, kameraer, labs, satellitter, fly, osv. Når det kommer til disse størrelser,
kr121.54
Forbindelse
Stærk 35 LBS Neodym Magnetiske Karabinhage Krog #BK022 Beskrivelse: Med Neodym-magneter, Magnetisk Karabinhage Krog har op til 35LBS af træk styrke easy-clip karabinhage krog. Uden brug af søm eller skruer, og enheden kan bruges indendørs eller udendørs til permanent eller midlertidigt tillægger
kr48.01
Forbindelse
BI0002840 Specifikation: Brand nye Super stærk Sjælden-Jordart-magneter - når de får fast med hinanden, de er svære at bryde fra hinanden. Anvendelse: bruges til at forlænge beskyttet lithium batterier med forsænket kontaktpunkter. Perfekt til holde noter på køleskab døre. Godt
kr8.93 kr5.35