Craft Model Disc Sjældne Jordarter Neodymium Super Stærke Magneter 100pcs 5mm x 1 mm Figurer

rating

SKU: w492

Emne: 100pcs 5mm x 1 mm Skive Sjældne Jordarter Neodymium Super Stærke Magneter N35 Craft Model

100% helt nye og høj kvalitet.

Alder: 7+ aldre, både for børn og voksne.

Driftstemperatur: ≤80°C .

Magneter Type: Neodymium.

Disc Størrelse: 5mm x 1 mm.

Rating: N35.

Pakken Indeholdt: 100PCS Magneter (Magnet kun, tilbehør er ikke inkluderet.)

Neodym (kemiske symbol Nd) er element 60 på den periodiske tabel. Det er en sjældne jordarters metaller og former en af de Lanthanider serie. Når de føjes til Jern (Fe) og Bor (B) (kemisk formel Nd14Fe21B) den resulterende magneter er de stærkeste magneter øjeblikket er til rådighed. Neodym magneter er undertiden kendt som Neo, Neod eller NIB magneter.

Anvendelsesområder: Electron, elektriske apparater, emballage, skæringspunktet mellem gave og håndværk, bygge kroppen magnetisme beskylde af bil, elektriske maskiner, lille elektriske maskiner, computer, et instrument, et instrument, motorcykel, kamera, Mobil, hver felt, hvis ur, stereoanlæg, elektriske husholdningsapparater, office automation, magnet anden anvendelse og daglige liv. Bemærk : på Grund af temperatur og måle forskelle giver mulighed for 0,5 til 1 mm forskel.

Funktioner:

1. Super stærk Sjælden-Jordart-magneter, når de får fast med hinanden, de er svære at bryde fra hinanden.

2. Kan også bruges til at udvide beskyttet lithium batterier med forsænket kontaktpunkter.

3. Elektrisk ledende (hvilket gør dem egnede til at udvide forsænkede batterier).

4. Neodym magneter er normalt belagt Nikkel-Kobber-Nikkel forkromning at forhindre jern mod rust.

5. Perfekt til holde noter på køleskab døre. Godt for gør-det-selv-projekter.

Sikkerhed Advarsel om håndtering af neodym-magneter :

1. Håndtering stærke magneter i en ordentlig måde, der er nødvendige for at forhindre personskade og beskadigelse af ejendom, som omfatter magnet skade.

2. Disse magneter er ikke legetøj. Vær venlig ikke at give neodym magneter til børn under 7 år gammel. Små magneter udgør en risiko for kvælning, og kan være dødelige, hvis de sluges. Hertil kommer, at store magneter nemt kan klemme fingre. Så altid føre tilsyn med børn, når de leger med magneter og være sikker på at de er klar over de farer, der er involveret.

3. Du bedes holde magneter væk fra folk, der bærer pacemaker eller andet medicinsk udstyr. Disse magneter kan også skade CRT-skærme og TV.

4. Det anbefales at bruge handsker ved håndtering af magneter.

5. Håndter altid magneter individuelt. Ikke håndtere flere magneter på samme tid, medmindre de er meget adskilt eller stablet sammen.

6. Når placere magneter sammen, placere en afstand materiale mellem dem som et stykke plast, træ eller pap, så de er nemme at adskille, når det er nødvendigt.

7. Opretholde en afstand af mindst 3 meter fra andre magneter eller magnetisk modtagelige elementer ved håndtering af magneter. Vær især opmærksom på at sakse, knive, skruetrækkere eller andre skarpe metalgenstande.

8. At adskille en magnet fra de andre, placere dem på en holdbar ikke-metal, med magnet-at-blive-skilt hængende ud over kanten af bordet. Brug den ene hånd til at fast holde de andre magneter på bordet, især dem, der er tættest til magneten at være adskilt. Brug den anden hånd til at fast holde magneten du har løsnet sig. Skub det ned og væk fra de andre magneter, indtil en magnetisk tiltrækning er ikke længere mærkes. Holde adskilt magneter sikker afstand fra hinanden.

  • Stil: Ny Klassisk/Post-moderne
  • Materiale: Jern
  • Tema: Mennesker
  • Enhed Type: stykke
  • Pakke Størrelse: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
  • Pakke Vægt: 0.1kg (0.22lb.)

Tags: Figurer & Miniatures, Billige Figurer & Miniatures, Craft Model Disc Sjældne Jordarter Neodymium Super Stærke Magneter 100pcs 5mm x 1 mm Figurer.

  • facebok
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
Indledning: 1. Materialer: Miljøbeskyttelse harpiks. 2. Farve: Sort 3. Størrelse(cm): 36(Højde)*20( Bredde)*14( Længde). 4. N.W.: Omkring 1,5 kg. Opmærksomhed: Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange
kr595.52 kr410.91
Forbindelse
Kære venner, Velkommen til Jonlala er dejlig butik! Vi er hovedsageligt produceret Kunst og kunsthåndværk . du kan finde mange forskellige former for kunsthåndværk, også noget du kan fortælle mig det. Engros-og detailhandel er også velkomne! Her garanterer vi høj kvalitet og hurtig
kr513.12 kr348.93
Forbindelse
Kære venner, Velkommen til Jonlala er dejlig butik! Vi er hovedsageligt produceret Kunst og Kunsthåndværk . Du kan finde mange forskellige former for Kunsthåndværk, også noget du kan fortælle mig det. Engros-og detailhandel er også velkomne! Her garanterer vi høj kvalitet og hurtig
kr97.47 kr60.40