Anmeldelser

Andrea Pifra
2018-03-23
3/5
my fuse will out shooting as the lights. unfortunately not for mondeo mk3 '06

8stk Canbus LED Interiør Lys Kit Pakke Til Ford Mondeo MK3 År 2000-2007 Bil Stying

rating

SKU: w521

Velkommen til vores butik.

Vores vare er 100% den samme som den beskrivelse. Vi har stor, international handel og shipping erfaring. vi kan tilbyde en god kvalitet og en fremragende service og hjælpe dig med at spare omkostningerne. Mange og mange guld og sølv standard købere til at købe masser af forskellige ting fra vores butik og sælge dem i deres lande. Ser frem til at samarbejde med dig snart.

8stk Canbus LED Interiør Lys Kit Pakke Til Ford Mondeo MK3 År 2000-2007 Bil Stying Beskrivelse

Funktioner: Farve: Kold hvid Denne Indvendige hvide LED Kit Vil Indeholde Følgende pærer:

Package :8stk pr sæt

Pakken indeholder:

Foran Dome/Kort Lys - 3stk

Bag Dome/Kort Lys - 2stk

Bag Center Dome Lys-1pc Fodrummet lys-2stk

Vores bil led lys Fordele:

1.Længere Levetid

Op til 50,000 timers levetid i forhold til 2.000 timer for traditionelle pærer.

2.Hurtigere Belysning,Mere Sikker

Lysdioder lyser 0,2 sekunder hurtigere end glødepærer, eller om der er 10 gange hurtigere. På typicalhighway hastigheder, hurtigere belysning gør det muligt for andre bilister 28 yderligere fødder på afstand til at reagere.

3.Mindre Varme,Mindre Energi

Lysdioder bruger mindre energi end traditionelle pærer uden at blive varm. Der vil ikke være nogen gulfarvning,ydmygelse eller mikro-revner på din plastik linse på grund af for høj varme eksponering.

4.Klareste Lys

Lysdioder lysere, mere koncentreret lys, der tillader en større afstand, for dig at se og blive set fra i alt slags vejr.

5.Nem Installation

Designet til at passe oprindelige fabrikken pære-stik til nem installation.

6.CANBUS Kompatibel

Korrekt udstyret med load modstande, Lumen Led vil ikke blande sig med CAN Bus data systemer til moderne biler, så

udstyret.

Bemærkninger:Hvis pærer ikke virker, skal du rotere 180 grader for at få dem i arbejde.

Hvordan til at Betale?

1.Skal vi bare acceptere alipay på www.byensdaek.dk, du kan betale med kredit cart, det er ikke noget problem. Som vi ved,alipay kan du sende betalingen hurtigt og sikkert online.

Hvordan til at levere?

Vi skal bare sende varen til den adresse, der er på www.byensdaek.dk. Sørg for din leveringsadresse er korrekt og leverance. Hvis du vil have os til at sende en anden adresse, skal du ændre den korrekte adresse i www.byensdaek.dk, før du betaler.

Om Afgifter og Toldbehandling Gebyrer

Som vi ved,afgifter og told-skat, som skal betales for de enkelte elementer, hvis varen er åbnet og kontrolleret af toldvæsenet i dit land. Vores pris omfatter ikke Opgaver, Værdi og Skat, Toldbehandling Gebyrer og andre afgifter. Disse afgifter er købers ansvar. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger vil være, før du afgiver ordren.

Hvis varen tilbage til os på grund af køberen nægter at betale disse gebyrer,vil vi ikke sende det til dig igen, medmindre køberen fuldender disse gebyrer.

Hvis du vil have os til at hjælpe dig med at reducere told gebyr, bedes du kontakte os og fortælle os, hvor meget værdien skal være angivet på fakturaen. så vil vi gøre, hvad du sagde.

Hvordan til at spore?

Vi vil tilbyde forsendelse nummer til dig, når vi sender varen til dig. du kan spore denne forsendelse antal i 3-5 arbejdsdage senere i Kina Post hjemmeside. Det siges, at vi har sendt denne vare til dig. Du kan også spore denne forsendelse antal i Post websted for dit land, efter at dette element har forladt kina told. Hvis du opdager, at du ikke kan spore denne forsendelse antal i post websted for dit land, måske af postvæsenet ikke uploade shipping information til hjemmesiden eller det er forsinket til at uploade,men det er stadig forsendelse nu. Du behøver ikke bekymre dig om noget.

Hvordan til at vende tilbage?

Vi accepterer at vende tilbage til dette punkt, hvis du ikke kan lide det, når du får det. Men du skal betale forsendelsesomkostningerne, når du sender den tilbage. Vores retur adresse er skrevet på www.byensdaek.dk, så vær venlig at sende varen tilbage til vores rigtige adresse. Hvis du ikke kan finde det, så kontakt os,så vil vi give dig oplysninger om vores adresse.

Hvordan til at tilbagebetale?

1.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN UNDSKYLDNING, hvis du ikke kan få dette element i enden.

2.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN undskyldning, hvis denne vare er beskadiget eller brudt i shipping-processen.

3.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN undskyldning, hvis dette punkt kan ikke anvendes godt, men det beskrives, hvorfor det ikke er brugt godt af foto og video først.

Hvordan til at sende?

Hvis du ikke ønsker os at refundere din betaling, kan du bede os om at sende en ny til dig PÅ én GANG, er det ikke noget problem. Vi er glade for at gøre, indtil du er tilfreds.

Hvis det er svært for dig at få USD betaling fra udlandet,kan du bede os om at harmes en ny,så vil vi give dig en ny tracking nummer. Det er ikke noget problem.

 • Mærke: MyHung
 • bil led lys: Bilen Led Lys
 • For Bil Lampe: Dome Lys
 • Udvendig/Indvendig: Indvendigt Lys
 • Tilstand: helt nye,uåbnede og ubeskadigede
 • Element Type: Lys Sourcing
 • Model Navn: interiør lys kit
 • Enhed Type: Sæt
 • Pakke Størrelse: 15cm x 15cm x 6cm (5.91in x 5.91in x 2.36in)
 • Pakke Vægt: 0.175kg (0.39lb.)

Tags: Pakke, Billige pakke, 8stk Canbus LED Interiør Lys Kit Pakke Til Ford Mondeo MK3 År 2000 2007 Bil Stying.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
Gratis forsendelse Fase Belysning Lampe MSD 250/2 MSD250W Watt 90V MSR Pære NSD 250W 8000K metalhalogenlamper Lampe Bevæger Hovedet Lys Pærer af høj kvalitet, med en fabrik, skib med posten inden for 5 dage frit. Produkt Specifikationer: Kære ven, vores lamper er brugbar for de fleste af de bevægelige
kr97.23 kr89.45
Forbindelse
Mænd Blå Elastisk Stretch Talje Bælte Lærred Strække Flettet Elastisk Vævet Læder Bælte 1-3/8 Bred Hot Metal Strække Bælte Til Mænd: Robust og komfortabel på taljen, dette bælte går godt med jeans og andre casual outfits. Lavet af kvalitets stof supplere din unikke stil med en enkel, men elegant
kr94.07 kr47.95
Forbindelse
Tom 2D-Sublimation PC+TPU gummi cover til iphone 7 med Aluminium insert og lim Mix farve:10stk/farve Mix-model:10stk/model skriv venligst, hvis du ønsker at blande farver eller modeller. Specifikationer • Gummi • Med metal-skær for sublimation udskrivning • For sublimation kun Funktioner
kr820.36