Lang 15 tommer!!! Collectible Kinesisk Gamle Bronze Skåret Leopard Skulptur /Antikke Leopard statue Julegave

rating

SKU: w637

Jeg er en forretningsfolk i Beijing kina,Som du ved,den kultur af Kinesiske 5.000 års historie indeholder uvurderlig historie og kultur alle kunstarter,Så det håndværk kunst har en lang historie,og er Nu håndværk mænd bruger de gamle technics, at skabe smukke og spekulerer på, håndværk, kunst, såsom jade,smykker og sølv udskæring og sten artefakter,Alle af dem er et symbol på glade ness og heldig,så de er værd at samle! Nu denne gang vil jeg vise dig en udsøgt og fremragende skat!!! Fra de fotos, du kan se det er meget godt. Med den perfekte stil,flot design, fantastisk håndværk, det er virkelig en sjælden kunst og værd indsamling!!! Det er i god stand. Kig på de billeder, du kan se formen er meget godt; Så vidunderlig element .

Levere belysning

Den Klare betaling af den, når køberen af levere element af det, Vi vil i 3 hverdage.

Porto:

Vi sender varer med China Post Luft eller Hongkong Indlæg om 15-25 dage til at ankomme,så kan vi give dig tracking nummer for at kontrollere e-mail-status .Selvfølgelig, hvis du køber mere,vil prisen være lavere. hvis du har flere spørgsmål eller nødvendi ement om forsendelse,pls velkommen til at kontakte vores customer service team.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller skat i din lokale land.

Bemærkning:

Vi sætter stor pris på alle vores kunder på www.byensdaek.dk, og vi vil ALTID sørge for, at du er tilfreds med din transaktion. Jeg roser mig selv i det faktum, at vi tilbyder vores kunder et meget godt produkt og den bedste service der er langt over de fleste andre forhandlere på internettet.Vi vil sørge for, at din oplevelse med os, er et meget behageligt!

Efter tjeneste:

Hvis du ikke kan modtage pakken i 30 dage ,bedes du kommunikere med mig.Og hvis du modtager varen ,før du forlader mig feedback,du har nogen unpleased ting,du kommunikere med mig, så skal jeg løse det for at gøre dig tilfreds i gang.Og Hvis du ikke er tilfreds med min service eller min vare ,Bedes du kommunikere med mig i gang,jeg vil løse det for at gøre dig glad.Jeg vil lade dig glad,Dette er mit løfte.

Ved at købe denne vare, du køber, er enig i, at ALLE de vilkår og betingelser. Hvis du har en bekymring for, så kontakt os og vi vil forsøge at løse det for dig hurtigt.

Om Feedback:

Vi glæder os mulighed for at udveksle Feedback med du som en af vores mange købere. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb eller anden grund, skal du kontakte os inden de forlader neutral eller negativ feedback. Vi ønsker, at du skal være tilfreds med dit køb og flittigt arbejde sammen med dig.

 • Mærke: EASTCODE
 • Tema: Dyr
 • Regional Funktion: Kina
 • Materiale: Organisk Materiale
 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Størrelse: 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
 • Pakke Vægt: 0.2kg (0.44lb.)

Tags: gave samling, gave gaver, skulptur udskåret, Billige gave samling, Høj Kvalitet gave gaver, Kina skulptur skåret Leverandører.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
1.Gældende modeller: Apple iPod Touch 5 6 2.Nøjagtig måling: form-fit til din telefon med præcision udskæringer til alle knapper og porte, der muliggør drift uden forhindringer. 3.All-round i form til en perfekt pasform med din telefon, all inclusive, så der ikke er huller, der giver kroppen et komplet sortiment
kr15.56
Forbindelse
Emne Diameter:38CM(produktet er tilpasse næsten 98% køretøjer, bortset fra nogle specail typer , pls sørg for, at din bil kan passe til det!!!) Vægt: ca 500g Pakken Indeholdt :1x rattet dække
kr117.04 kr81.91
Forbindelse
SIZE CHART (cm) Størrelse Længde Bust Talje Hofter Ærme Længde Shouder S 147 82 70 94 M 149 86 74 96 L 151 90 78 100 XL 153 94 82 106 2XL 155 98 86
kr167.66 kr142.50