3 af Diamanter Halv Dollar - Mønt magi tilbehør

rating

SKU: w679

3 af Diamanter Halv Dollar

Det er simpelt! Og simpelthen fantastisk! Din tilskuer skærer et spil kort. Kortet, der er på toppen af den bunke cut er afsat. Du placerer en halv

dollar i tilskuerens hånd, og bede ham om at svinge sin hånd over det valgte kort. Kortet er slået over - det er de 3 Diamanter. Og når

han åbner sin hånd - half dollar har en "3" og "Diamanter" stanset ud af det!

Ja - halv dollar er en REEL AMERIKANSKE halv dollar mønt!

Og ja, du nødt til at tvinge de 3 Diamanter-kortet. Hvis du ikke ved hvordan til at forcere et kort, kan du se de Tvinger en Kort DVD.

Du er også nødt til at skifte den virkelige halv dollar til den hullede en.

Bare se, hvordan Peter Monticup gør det i den video demo her.

Hvad får du:

en udstanset halv dollar mønt og video instruktioner.

Du leverer dine egne spillekort. Du har også leverer en ægte, almindelige AMERIKANSKE halv dollar mønt.

Læs nedenfor!!!

Forsendelse:

1. Alle gratis forsendelse elementer vil skibet ved China post, luftpost, det vil koste omkring 15-45days fra kina til dit land (Hvis i højsæsonen, fragt datoen vil forsinke at 60days eller 90days). Alle AMERIKANSKE kunden vil skibet ved Epacket, det koster kun omkring 5-10 arbejdsdage fra kina til U. S

2. Hvis du er akut med dine varer, kan du vælge shipping metoder, som EMS/DHL/FedEx shipping gebyr, du bør gå ud af sig selv, men det er hurtigt, normalt du kan komme godt i ca 5-10 hverdage.

3. Når vi modtager din ordrer, bør vi forberede varer til dig, så normalt vil sende ud inden for 2-3 hverdage, kan du kontrollere, at der udsendes information på nettet efter 2 eller 3 dage. (du kan kontakte os, hvis du ikke kunne se, at der udsendes information overskydende 5 arbejdsdage).

Produkt:

1. Alle vores produkter er Fremstillet i Kina, vi er agent i Kina magi, og vi har mere end 2000 magiske genstande kan give, så hvis du ikke kan finde nogen i min butik, kan du kontakte os direkte, vil citere dig mine bedste pris.

2. De fleste elementer vil sende samme som fotos, måske nogle gange vil pakken forskel, men gimmick er den samme. Så vær ikke åben konflikt med dette problem. Hvis du er sindet med en anden pakke, kan du tjekke med os, før du bestiller.

3. Hvis produktet, du har modtaget, ikke kunne arbejde ordentligt, bedes du må ikke åbne tvist direkte, skal du kontakte os først. vil gøre vores bedste for at løse det. og hvis ikke kunne ordne det, bedes du give nogen beviser (video eller foto), skal du vende tilbage, vil sende dig en ny.

Betaling:

1. Vi accepterer alle betalinger. Hvis nogle ikke støtte på www.byensdaek.dk, kan du kontakte os.

2. Alle Brasilien kunder, hvis du vælger "Boleto" gør din betaling, så lad mig det vide, for det første, at det er bedre, at vi kan levere varer til dig først, når vi har modtaget din betaling, vi kan sende ud lige med det samme.

3. Køber er ansvarlig for eventuelle skatter eller afgifter af deres land. Vi foreslår, at du kontakter din lokale told-om indførsel politik eller kontakte os, før du placerer ordrer.

Kundeservice:

Hvis noget problem, du skal tjekke med os, så skriv besked eller send os en e-mail, vil svare dig inden for 24 timer.

Feedback:

Vi er afhængige af omdømme og kundetilfredshed for de ratings på alibaba, hvilket er grunden til, at feedback er meget vigtig for os. Derfor, kan du efterlade en positiv feedback til os, hvis du er tilfreds. Ellers bedes du venligst kontakte os inden feedback, så vi har mulighed for at løse de problemer for dig på din næste ordre.

 • Aldersgruppe: Voksne
 • Køn: Unisex
 • Type: mønt
 • Materiale: Metal
 • Funktioner: Med Dvd -, Let At Lave
 • Pakke Vægt: 0.3kg (0.66lb.)
 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Størrelse: 2cm x 2cm x 2cm (0.79in x 0.79in x 0.79in)

Tags: magic tilbehør, half dollar, mønt magi, Billige magic tilbehør, Høj Kvalitet halv dollar, Kina mønt magi Leverandører.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
2017 Kort Flyvning af Ron Jaxon DEMO: http://v.youku.com/v_show/id_XMjQ5ODg0MTc1Mg==.html EN AF DE BEDSTE BAR TRICKS AF ALLE TID! Fra sindet af Ron Jaxon kommer en af de bedste bar tricks af alle tid! Et kort er valgt, og som er underskrevet af din tilskuer, hvis det ønskes. Det er
kr22.42
Forbindelse
5065587508344324 Mere 3,99 $ /stk US $ 10.99 /stk DKK 71.70 /sæt DKK 20.35 /stk DKK 51.88 /stk DKK 99.00 /stk DKK 23,80 for /stk US $ 28.99 /stk US $ 8.50 /stk DKK 46.00 /stk DKK 9.88 /stk US $ 12.99 /pack Beskrivelse Pose med 50 Blød Super Sponge Bolde. Farven er Rød
kr91.15 kr82.04
Forbindelse
kun pan, bedes forberede blomster eller duen med dig selv. Rart at møde u og altid er velkommen til at holde kontakten med venlig hilsen og venligt :) Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål.
kr170.15 kr153.13